Fotograf:Rosemarie Rodriguez 2 spesielle makiruller som er wrapped i tynne purreringer og omelett. En annen variant av de vanlige makiene med tang.
+ risballer med hakket laks.
Om du bruker sopp skal den bløtes i 30 minutter i vann.
Kok ris etter pakken. Når den er ferdig røres det inn eddik, sherry og sukker. Sett til side.
Stek soppen raskt i litt olje.
Stek en tynn omelett av eggene mikset med litt salt.
Om du er heldig med omeletten kan du og bruke den som wrapper på makien, eller miks den i fyllet.
Legg ut purrebladene og fordel halvparten av risen utover. Fordel så vekselvis hakket omelet,, agurkstrimler, sopp på purren, rull sammen og kutt i biter når den kjølner ned. Varier her fyllet med laks og reker
Om omeletten er jevn og fast, kan man fordele ris og fyll på den og rulle sammen
Til slutt kan man rulle sammen risballer og drysse over hakket laks som vi har til høyre.
Server med soyasaus, wasabi og syltet ingefær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Rosemarie Rodriguez Kilde:Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32361)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Sushi Innlagt dato:2016-05-07
Oppdatert dato:2016-05-07