Sveitsisk løk-kake inneholder
196 Kalorier,
21 g Karbo,
6 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Sveitsisk løk-kake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sveitsisk løk-kake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5667 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sveitsisk løk-kake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 196.14 | 3 807.82 | 951.96 | Kcal |
Protein | 5.61 | 108.91 | 27.23 | gram |
Karbohydrat | 21.29 | 413.32 | 103.33 | gram |
Kostfiber | 2.69 | 52.22 | 13.06 | gram |
Fett | 9.24 | 179.38 | 44.85 | gram |
Mettet fett | 4.33 | 84.06 | 21.02 | gram |
Salt | 0.64 | 12.49 | 3.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.03 | Kr 97.65 | Kr 24.41 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 941 totalt | 1 941 pr porsj | 485 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Varm melken til den er fingervarm, 37 grader, eller et par grader varmere dersom du bruker tørrgjær. Tilsett oljen og rør fersk gjær ut i væsken. Hell væsken i en bakebolle. Tilsett salt, sukker og mel, evt. iblandet tørrgjær. Arbeid alt raskt sammen til en deig, den skal ikke bli seig. Sett en plastpose over deigen og la den heve i 30 minutter. Slå deigen ned og la den heve i ytterligere 20 minutter.
Skjær flesket i små terninger og fres dem lett i en tykkbunnet, vid kjele eller panne. Tilsett smør og løken skåret i tynne ringer. Stek alt over moderat varme til løken er myk og blank. Visp sammen resten av ingrediensene.
Kjevle deigen ut til en rund, pizzastor leiv. Legg den i en pizzaform eller på et smurt eller bakepapirkledd ovnsbrett. Brett opp kanten, slik at eggestanden ikke vil flyte over. La deigen heve mens stekeovnen forvarmes til 200 grader. Fordel løkblandingen over pizzabunnen. Hell eggestanden jevnt over. Stek kaken på midterste rille i ca. 30 minutter. Server kaken lunken med en frisk salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19965)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-08-18
Oppdatert dato:2005-08-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift