Svenske anisboller inneholder
275 Kalorier,
42 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Svenske anisboller har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svenske anisboller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 5 lesere
Lesere:
18003 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Svenske anisboller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 274.83 | 1 748.47 | 145.71 | Kcal |
Protein | 8.28 | 52.68 | 4.39 | gram |
Karbohydrat | 41.50 | 264.02 | 22.00 | gram |
Kostfiber | 3.16 | 20.10 | 1.68 | gram |
Fett | 7.71 | 49.05 | 4.09 | gram |
Mettet fett | 4.40 | 27.99 | 2.33 | gram |
Salt | 1.20 | 7.65 | 0.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.13 | Kr 13.55 | Kr 1.13 | .- |
Hele oppskriften veier | 636 totalt | 636 pr porsj | 53 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,4 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
boller
Bland de tørre ingrediensene i en bolle. Smelt smør og bland det med melk og gjæren. Rør godt og bland det med de andre ingrediensene. Arbeid deigen godt til den slipper bollen. Ha den på bakebordet og elt litt til.
Rull ut 2 store pølser som deles i boller. Snitt bollene på midten med en kniv og la dem heve på smurt plate.
Pensles så med pisket egg og stekes ved 275 grader til de er gyldne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3492)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Sverige
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-17
Oppdatert dato:2003-02-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift