Fotograf:
Melk.no
Bak ett stort, deilig og mettende brød. Spis det til litt skinke, eller server det til suppe eller salat Oppskriften inneholder
212 Kalorier,
26 g Karbo,
6 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomat- og chèvre brød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4061 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Tomat- og chèvre brød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 212.02 | 4 104.71 | 513.09 | Kcal |
Protein | 5.99 | 115.97 | 14.50 | gram |
Karbohydrat | 26.36 | 510.33 | 63.79 | gram |
Kostfiber | 2.07 | 40.08 | 5.01 | gram |
Fett | 8.72 | 168.82 | 21.10 | gram |
Mettet fett | 4.70 | 90.99 | 11.37 | gram |
Salt | 2.16 | 41.77 | 5.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.94 | Kr 95.64 | Kr 11.95 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 936 totalt | 1 936 pr porsj | 242 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
personer
Smuldre gjæren i en bolle, hell på 3 dl lunken melk, og rør ut gjæren.
Rør så inn crème fraiche, hvetemel, salt og olivenolje. Arbeid deigen sammen og la den heve i 45 minutter.
Legg bakepapir i en langpanne og smør olivenolje på. Legg deigen over i pannen og form den til ett stort 2 cm tykt lag på platen. La det heve i 20 minutter.
Del tomatene i 2 og trykk de ned i deigen sammen med basilikumblader. Smør på olje og strø på saltet.
Stek brødet midt i forvarmet ovn ved 220 °C i ca 15 minutter. Legg på skiver av chèvre og stek brødet videre på 220 °C i 10 minutter. Avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 27908)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-13
Oppdatert dato:2013-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift