| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 296.41 | 3 113.61 | 207.57 | Kcal |
| Protein | 8.47 | 88.97 | 5.93 | gram |
| Karbohydrat | 40.28 | 423.12 | 28.21 | gram |
| Kostfiber | 2.24 | 23.53 | 1.57 | gram |
| Fett | 10.77 | 113.13 | 7.54 | gram |
| Mettet fett | 6.06 | 63.66 | 4.24 | gram |
| Salt | 0.80 | 8.37 | 0.56 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 3.01 | Kr 31.62 | Kr 2.11 | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 050 totalt | 1 050 pr porsj | 70 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 54,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Rundstykker, bagetter og horn.
Pestosnurrer fra bunnen.
Julekake fra Skiptvedt.
Julekrans med sjokolade og kanel.
Kanelboller.
Klassiske skolebrød.
Kanelboller med kesam.
Julekake 9.
Tangzhong lussekatter.
Sunne, gode boller.
Lussekatter 6.
Raske rundstykker.
Kardemommekringler 2.
Grunnoppskrift grove rundstykker.
Grove scones 3.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.