Fotograf:Dansukker
Svinefilet i sennepssaus med løk og sopp inneholder 157 Kalorier, 3 g Karbo, 10 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Svinefilet i sennepssaus med løk og sopp har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sennep, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Skjær sjampinjongen i skiver. Skrell løken og stek den i smør. Ta opp fra stekepannen. Skjær svinefileten i 2 cm tykke skiver. Stek dem i smøret. Ha på salt og pepper.
2. Legg løk og sjampinjong i pannen sammen med kjøttet og tilsett fløte, sennep, demerarasukker og estragon, og kok i 15 minutter. Tilsett crème fraîche og la det koke et par minutter til.
Serveres med salat, kokt ris, pasta eller poteter, og gjerne litt kokte grønnsaker som for eksempel bønner eller brokkoli.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35281)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2020-07-28
Oppdatert dato:2020-07-28