Syltetøy av plommer, pærer og epler inneholder
142 Kalorier,
34 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Syltetøy av plommer, pærer og epler har ingen allergener
Syltetøy av plommer, pærer og epler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11454 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltetøy av plommer. pærer og epler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.70 | 5 242.90 | Kcal |
Protein | 0.29 | 10.73 | gram |
Karbohydrat | 33.84 | 1 252.08 | gram |
Kostfiber | 2.14 | 79.18 | gram |
Fett | 0.10 | 3.70 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.77 | Kr 102.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 700 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 95,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell eplene og pærene. Del dem i båter og skjær bort kjernehuset. Del båtene i små biter. Bland sukkeret og askorbinsyrepulveret. Legg eple- og pærebitene lagvis i en kjele med en del av sukkeret. Askorbinsyren hindrer at frukten blir mørkfarget.
Flå plommene og del dem i to og ta ut steinene. Legg plommene i kjelen og la kjelen stå til sukkeret begynner å smelte. Varm opp på svak varme. Drei på kjelen av og til under oppvarmingen. La syltetøyet koke til alt er mørt. Skum godt.
Fyll syltetøyet kokende varmt på rene, varme hermetikkglass. Glassene må være helt fulle. Sett på lokk med det samme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9409)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-27
Oppdatert dato:2003-04-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift