Thai-kamskjell inneholder
96 Kalorier,
3 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Thai-kamskjell har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thai-kamskjell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thai-kamskjell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.54 | 151.53 | Kcal |
Protein | 3.78 | 6.00 | gram |
Karbohydrat | 2.74 | 4.35 | gram |
Kostfiber | 1.07 | 1.70 | gram |
Fett | 7.48 | 11.86 | gram |
Mettet fett | 5.82 | 9.23 | gram |
Salt | 0.48 | 0.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.62 | Kr 12.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 317 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,47 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens skjellene. Dette gjør du ved å føre en skarp kniv inn i åpningen på skjellet, langs den flate siden. Skjær helt inntil skjellet. Skjær løs den hvite muskelen. Skjær løs det som eventuelt måtte være igjen av hvit muskel langs skjellet. Fjern alt som er brunt eller svart. Det vil si alt annet enn den hvite muskelen og den rød-orange rognposen. Skyll godt
Rens sitrongresset. Det gjør du ved å fjerne alt som er grønt eller brunt. Det vil si det meste av gresset. Det er kjernen som er god – skjær den i løvtynne skiver.
Skjær ingefær, squash og eventuelt andre grønnsaker i tynne strimler. Varm olje i en panne og stek kamskjellene i 20 sekunder på hver side på svært høy varme. Ta dem ut.
Stek grønnsakene raskt i oljen. Hell over kokosmelk, ha i karriblandingen. Smak til med salt og pepper og eventuelt basilikum. Legg kamskjellene oppå, og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6980 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7937)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.