Tilslørte bondepiker 4 inneholder
185 Kalorier,
18 g Karbo,
2 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Tilslørte bondepiker 4 har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tilslørte bondepiker 4 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
9368 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tilslørte bondepiker 4!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 184.56 | 286.70 | Kcal |
Protein | 2.43 | 3.77 | gram |
Karbohydrat | 17.84 | 27.71 | gram |
Kostfiber | 2.42 | 3.76 | gram |
Fett | 10.96 | 17.03 | gram |
Mettet fett | 6.00 | 9.32 | gram |
Salt | 0.04 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.74 | Kr 4.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 621 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,66 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 Skrell epla.
2 Set over vatnet til koking.
3 Del opp epla og legg bitane opp i kasserollen.
4 Kok ved svak varme til epla er møre.
5 Knus epla i kasserollen med ei tresleiv.
6 Rør til mos.
7 Smak til med sukker.
8 Set eplemosen til avkjøling.
9 Set over ei steikjepanne på middels varme.
10 Ha margarin, havregryn, sukker og kanel i steikjepanna.
11 Rist innhaldet i steikjepanna til havregryna er gylne og sprø.
12 Tøm innhaldet over på ein tallerken eller eit fat for avkjøling.
13 Visp kremen med litt sukker.
14 Når både eplemos og gryn er avkjølte, legg du eplemosen i botnen på ein glasbolle, gryna oppå mosen og kremen på toppen.
Desserten må serverast så snart som mogleg etter at han er gjord ferdig. Havregryna skal vere sprø. Dei vil trekkje til seg fukt både frå eplemosen og kremen, så dei blir fort mjuke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 1166)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift