Tomat og løkpai inneholder
94 Kalorier,
7 g Karbo,
4 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Tomat og løkpai har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomat og løkpai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tomat og løkpai!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 93.85 | 440.82 | Kcal |
Protein | 4.18 | 19.63 | gram |
Karbohydrat | 7.36 | 34.57 | gram |
Kostfiber | 1.57 | 7.37 | gram |
Fett | 4.95 | 23.25 | gram |
Mettet fett | 2.73 | 12.82 | gram |
Salt | 0.13 | 0.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.16 | Kr 14.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 879 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Surr strimlet løk i en panne til den er lys brun. Tomatene skoldes i kokende vann i ca. 15 sekunder. Fjern skinnet, del dem i 4 båter og fjern steinene også. Skjær agurken i tykke halve skiver.
Bland melk, egg og ost sammen.
Kjevle deigen ut til en rund leiv som passer til paiformen. Den kan godt henge litt utenfor kanten så unngår du at den krymper.
Prikk bunnen med en gaffel og forstek den i 10 minutter ved 200 grader C. Ta formen ut og ha i løken og osteblandingen og tilslutt tomat og agurk. Stek paien på nederste rille i ovnen i 30 - 40 minutter på 180 grader C. Server gjerne med litt salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 522)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-20
Oppdatert dato:2002-07-20
Lesere:
2967 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift