Tomatbraisert hjortestek inneholder
99 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Tomatbraisert hjortestek har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomatbraisert hjortestek er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7088 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tomatbraisert hjortestek!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.04 | 329.73 | Kcal |
Protein | 13.44 | 44.75 | gram |
Karbohydrat | 2.10 | 6.99 | gram |
Kostfiber | 0.35 | 1.17 | gram |
Fett | 4.02 | 13.38 | gram |
Mettet fett | 2.38 | 7.92 | gram |
Salt | 0.65 | 2.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.08 | Kr 46.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 332 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,48 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og bind steken om nødvendig. Brun den i matfett i en gryte. Bland krydderne og strø over steken. Hell tomatene i gryten.
La steken surre under lokk på svak varme på plate, eller i ovn ved 175 C på nederste rille i ca 1 1/2 time. Kjøttemperaturen skal være 72 C.
Ta opp steken og pakk den inn i folie. Rør inn crème fraîche i tomatsjyen og jevn eventuelt med maisenna.
Skjær steken i tynne skiver og server med pasta, saus og en salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kystvilt
(Intern: 10013)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift