Tournedos av elgfilet med grønnpeppersaus inneholder
250 Kalorier,
1 g Karbo,
8 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Tournedos av elgfilet med grønnpeppersaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tournedos av elgfilet med grønnpeppersaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7418 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tournedos av elgfilet med grønnpeppersaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 249.83 | 329.43 | Kcal |
Protein | 7.97 | 10.51 | gram |
Karbohydrat | 0.97 | 1.28 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 0.45 | gram |
Fett | 20.70 | 27.30 | gram |
Mettet fett | 12.97 | 17.10 | gram |
Alkohol | 3.87 % | | | |
Salt | 0.50 | 0.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.72 | Kr 20.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 527 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,55 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bind bomullstråd rundt de tykke biffene slik at de blir høye og fine.
Brun matfettet pent brunt i en stekepanne. Legg i biffene og stek dem ca 3 minutter på hver side. Salte og pepre etter stekingen.
Ta bort tråden og legg kjøttet på et varmt serveringsfat.
Lag sausen. Legg løken i stekepannen. Tilsett vinen og pepperkornene og la blandingen koke inn til det er 2/2 igjen. Ta pannen fra varmen. Ha i matfettet, litt om gangen, under kraftig visping. Hell sausen over biffene og server med en gang.
Bakte poteter, f.eks. Hasselbackpoteter, og en grønn salat smaker godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9960)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-30
Oppdatert dato:2003-04-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift