Tunfisk i gulrot inneholder
184 Kalorier,
1 g Karbo,
17 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Tunfisk i gulrot har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tunfisk i gulrot er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3635 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tunfisk i gulrot!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 184.11 | 644.75 | Kcal |
Protein | 17.36 | 60.79 | gram |
Karbohydrat | 0.59 | 2.07 | gram |
Kostfiber | 0.22 | 0.77 | gram |
Fett | 12.43 | 43.53 | gram |
Mettet fett | 7.64 | 26.76 | gram |
Salt | 0.37 | 1.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 27.54 | Kr 96.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 401 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,28 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pensle kjøttstykket med olje. Dryss på salt og pepper. Grilles over (under) stek varme 4 minutter på hver side. Etterstekes under lokk på middels varme 20-25 minutter. Bruk steketermometer. Kjøttet er rosa ved 65 grader. La det hvile.
Ha eddik og sjalottløk i en liten kjele. Sett den over lav varme og kok væsken inn til halvparten. Tilsett gulrotsaft og gulrot, og la det koke over svak varme til mindre enn det halve. Rør inn smøret, litt etter litt, med en visp. Nå skal sausen ikke koke. Ha sausen i en food processor og kjør alt glatt. Tilbake i kjelen.
Varmes forsiktig opp like før servering.
Skjær tunfisk eller okse i jevne skiver. Fordel sausen i varme tallerkener og fordel skivene over. Rogn på toppen.
Ha stekt sopp, stekte eplebåter, squash eller lignende til. Ris og ørlite chili anbefales.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 21981)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-17
Oppdatert dato:2006-05-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift