Fotograf:
Matoppskrift.no
Tunfisk med salat nicoise inneholder
86 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Tunfisk med salat nicoise har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tunfisk med salat nicoise er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7927 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tunfisk med salat nicoise!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 86.00 | 494.92 | Kcal |
Protein | 6.97 | 40.11 | gram |
Karbohydrat | 5.17 | 29.75 | gram |
Kostfiber | 1.08 | 6.22 | gram |
Fett | 3.92 | 22.56 | gram |
Mettet fett | 0.79 | 4.55 | gram |
Salt | 0.53 | 3.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.48 | Kr 66.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 302 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,04 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hvis fisken ikke allerede er utskjært, skjær da i 100 grams biffer. Marinér fisk med olivenolje, salt og pepper og press limesaft over.
Vask og kok potetene i lettsaltet vann.
Kok eggene i 5 min., tilsett bønner og kok i ytterlige 2 min. Skyll de kokte bønner under kaldt vann. Vask salaten, skjær løken og tomatene ut, skrell eggene og skjær dem i 4.
Varm opp en grillpanne, stek tunfisken i 1 minutt på hver side. Stenk olivenolje over.
Bland salaten og fordel på tallerkener. Legg herpå en tunbiff til hver. Fordel potetene på tallerkenene som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21683)
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-20
Oppdatert dato:2006-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift