Fotograf:
Knut Pettersen
Hermetisk tunfisk er ikke det man forbinder med burgere, men denne kombinasjonen er ikke så gal. I vår versjon la vi en osteskive på, men det er ikke nødvendig Oppskriften inneholder
195 Kalorier,
21 g Karbo,
10 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Enkle tunfisk burgere er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3290 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Enkle tunfisk burgere!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 195.33 | 482.80 | Kcal |
Protein | 9.78 | 24.17 | gram |
Karbohydrat | 20.67 | 51.09 | gram |
Kostfiber | 1.71 | 4.23 | gram |
Fett | 7.79 | 19.25 | gram |
Mettet fett | 1.69 | 4.18 | gram |
Salt | 0.77 | 1.89 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.11 | Kr 12.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 989 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland tunfisk, egg, brødsmuler, løk, selleri, rød paprika, majones, chilisaus, dill, salt, pepper og Worcestershire saus. Bland godt. Kjøl ned deigen litt i kjøleskapet, slik at den blir litt fastere. Form til fire burgere.
Ha litt olje i en stekepanne og stek burgerene forsiktig 3-4 minutter på hver side. Vær forsiktig når du snur dem, da de er litt løse.
Server på hamburgerbrød med salat og tomat + evt annet pynt. Vi brukte agurk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 31946)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Innlagt dato:2015-03-14
Oppdatert dato:2015-03-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift