Tunfisk med hvitløk og chili (Atum à Portuguesa) inneholder
190 Kalorier,
1 g Karbo,
19 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Tunfisk med hvitløk og chili (Atum à Portuguesa) har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tunfisk med hvitløk og chili (Atum à Portuguesa) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4450 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tunfisk med hvitløk og chili (Atum à Portuguesa)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 190.20 | 464.47 | Kcal |
Protein | 18.82 | 45.96 | gram |
Karbohydrat | 0.81 | 1.98 | gram |
Kostfiber | 0.49 | 1.20 | gram |
Fett | 12.30 | 30.04 | gram |
Mettet fett | 1.87 | 4.57 | gram |
Salt | 0.18 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 30.26 | Kr 73.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 977 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,7 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør sammen chili, halvparten av korianderen, hvitløk, paprikapulver og pepper i en bolle som ikke er av aluminium. Rør inn olje og sitronsaft. Ha i tunfisken og gni blandingen inn i fisken. Legg på lokk og sett i kjøleskapet i to timer.
Tenn opp i trekullgrillen, eller skru på stekeovnsgrillen.
Dryss salt på tunfisken. Legg den på en oljet grillrist eller i en liten langpanne under stekeovnsgrillen. Grill tunfisken i ca 3 minutter på hver side hvis du vil ha fisken middels stekt. Snu den bare en gang under grillingen.
Legg tunfiskstykkene på et varmt fat eller på porsjonstallerkener. Pynt med resten av korianderen og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6541)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Portugal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift