Tunfiskboller inneholder
150 Kalorier,
12 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Tunfiskboller har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tunfiskboller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5171 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tunfiskboller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 150.04 | 388.81 | Kcal |
Protein | 10.97 | 28.43 | gram |
Karbohydrat | 11.60 | 30.06 | gram |
Kostfiber | 0.81 | 2.10 | gram |
Fett | 6.46 | 16.74 | gram |
Mettet fett | 3.07 | 7.96 | gram |
Salt | 0.50 | 1.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.33 | Kr 6.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 555 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag en vanlig vannbakkelsdeig ved å koke opp vann og smør og røre inn mel. Ta massen av varmen, avkjøl den litt og rør inn ett egg om gangen. Smak til med en anelse salt.
Hell laken av tunfisken. Del den i mindre stykker og bland med salt, pepper og en anelse kajenne.
Bland tunfisken i vannbakkelsrøren.
Varm oljen til 175 C. Legg boller av røren med skje i oljen.
Kok bollene til de er gylne og gjennomstekte, ca 7 min.
La tunfiskbollene renne av på fettsugende papir.
Server tunfiskbollene som forrett med en lett remuladesaus og kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11879)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift