Tyrkisk pilaff med lammekjøtt inneholder
87 Kalorier,
12 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Tyrkisk pilaff med lammekjøtt har ingen allergener
Tyrkisk pilaff med lammekjøtt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5001 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tyrkisk pilaff med lammekjøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 87.34 | 386.74 | Kcal |
Protein | 4.52 | 20.01 | gram |
Karbohydrat | 12.02 | 53.22 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 3.85 | gram |
Fett | 2.16 | 9.56 | gram |
Mettet fett | 0.21 | 0.93 | gram |
Salt | 0.45 | 1.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.37 | Kr 14.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 771 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær lammekjøttet i ganske små terninger, som brunes lett i olje.
Tilsett ris, hakket løk og knust hvitløk og la det frese med et par minutter.
Hell på buljong og la pilaffen koke under lokk ca 20 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skjær paprika i strimler og tomater i tykke skiver. Brun begge deler ganske lett i olje.
Server pilaffen på varmt fat garnert med tomatskiver og paprikastrimler. Dryss klippet persille over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6527)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Tyrkia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift