Urtegravet elgfilet inneholder
104 Kalorier,
15 g Karbo,
7 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Urtegravet elgfilet har ingen allergener
Urtegravet elgfilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5888 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Urtegravet elgfilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.87 | 306.35 | Kcal |
Protein | 7.09 | 20.91 | gram |
Karbohydrat | 15.02 | 44.30 | gram |
Kostfiber | 2.44 | 7.20 | gram |
Fett | 0.48 | 1.42 | gram |
Mettet fett | 0.13 | 0.38 | gram |
Alkohol | 0.89 % | | | |
Salt | 2.30 | 6.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.25 | Kr 33.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 475 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha gin over elgfileten. Snu den noen ganger og la den trekke i 1 1/2 - 2 timer i en plastpose. Mariner så fileten med salt, sukker og pepper. Alle urtene blandes og drysses over fileten.
Fileten graves i plastposen med alle smakstilsetninger i 4-6 dager, alt etter hvor tykk fileten er. Snu posen med jevne mellomrom.
Legg gelatinplatene i bløt. Skrell og rasp pærene. Press ut vannet fra gelatinplatene og smelt dem. Bland alle ingrediensene til geleen, og sett den til avkjøling.
Den urtegravede elgfileten skjæres i tynne skiver og serveres med pæregelé og en søt sennepssaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9915)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-30
Oppdatert dato:2003-04-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.