Urtepai med sopp



Urtepai med sopp oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
I en pai kan du nesten ha hva du ønsker og hvilke urter du liker. I denne har vi brukt basilikum og kruspersille sammen med sjampinjonger og revet ost. Pai er også en fin måte å bruke opp restemat du har i kjøleskapet eller i fryseren.

Oppskriften inneholder 206 Kalorier, 11 g Karbo, 7 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Urtepai med sopp er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 68 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Paibunn

3dlhvetemel
100grsmør
2sskaldt vann

Fyll

1dlhakket frisk basilikum
1dlhakket frisk kruspersille
1stkløk
200grfrisk sjampinjong
4stkegg
3dlmatfløte
2dlrevet hvitost
1dashsalt og pepper, smak til




Kalorier og næringsinnhold i Urtepai med sopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier205.84651.98Kcal
Protein6.8421.67gram
Karbohydrat11.4536.27gram
Kostfiber0.912.88gram
Fett14.5446.05gram
Mettet fett8.4926.89gram
Salt0.331.03gram
Pris på oppskriftenKr 4.52Kr 14.32Kr .-
Hele oppskriften veier1 267 totalt317 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo22,25 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene til paideigen raskt sammen i en foodprosessor.
Trykk paideigen ut i en smurt paiform - 24 cm i diameter - og sett den kjølig i ca. 15 minutter.
Finhakk løken, del sjampinjonger i skiver og stek raskt i panne sammen med løken.
Fordel sopp og løk i paien og tilsett hakkede urter og revet ost.
Pisk sammen egg, fløte, salt og pepper og hell over paien.
Stek paien på nederste rille i ovnen ved 180°C i 30 minutter til paien er fast og gyllen.
Server den nystekte paien med en god grønn salat til. Paien er også god både lun og kald.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 35899)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Innlagt dato:2021-09-06
Oppdatert dato:2021-09-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Urtepai med sopp.Urtepai med sopp.
Denne retten har 205,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spinat- og soppai.Spinat- og soppai.
Denne retten har 190,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sopp-pai med kantarell.Sopp-pai med kantarell.
Denne retten har 247 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Squash- og soppai.Squash- og soppai.
Denne retten har 200,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med kantarell.Pai med kantarell.
Denne retten har 252,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.