Squash- og soppai



Squash- og soppai oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Squash, sopp og løk er hovedingrediensene i denne deilige paien, som passer like godt til lunsj og middag som til kveldsmat.

Oppskriften inneholder 201 Kalorier, 10 g Karbo, 6 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Squash- og soppai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 245 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
150grsmør
3dlhvetemel
0,5tssalt
1sskaldt vann

Fyll

5dlrenset sopp
1stkløk
1stkgrønn squash
3stkegg
3dlmatfløte
1tssalt
0,5tspepper
1sshakket frisk timian
3dlrevet hvitost




Kalorier og næringsinnhold i Squash- og soppai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier200.97509.98Kcal
Protein6.1215.53gram
Karbohydrat9.6324.44gram
Kostfiber0.902.28gram
Fett15.1338.39gram
Mettet fett9.1723.27gram
Salt0.942.38gram
Pris på oppskriftenKr 5.18Kr 13.14Kr .-
Hele oppskriften veier1 523 totalt254 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo19,16 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Paibunnen lages ved å smuldre margarin eller smør i melet, og arbeide bunnen sammen med vann og salt. La deigen hvile kaldt i ca. 1 time.
Trykk paideigen ut i en paiform, prikk bunnen med en gaffel og stek paibunnen ved 225°C i 10 minutter.
Del soppen i mindre biter og løken i båter. Stek gyllent i en stekepanne.
Ha sopp- og løkblaningen i det forstekte paiskallet.
Squashen deles i tynne skiver og legges i en sirkel over løk- og soppblandingen.
Egg og matfløte piskes sammen. Krydder og revet hvitost røres i, og blandingen helles forsiktig over i formen. Dryss over frisk hakket timian.
Paien stekes ved 200°C i ca. 30 minutter på nederste rille.
Server paien nystekt med en grønn, frisk salat til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 35897)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Innlagt dato:2021-09-06
Oppdatert dato:2021-09-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pai med kantarell.Pai med kantarell.
Denne retten har 252,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Squash- og soppai.Squash- og soppai.
Denne retten har 200,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Urtepai med sopp.Urtepai med sopp.
Denne retten har 205,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sopp-pai med kantarell.Sopp-pai med kantarell.
Denne retten har 247 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spinat- og soppai.Spinat- og soppai.
Denne retten har 190,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.