Sett ovnen på 175 °C.
Visp smør, sukker og vaniljesukker luftig i en bolle. Visp inn ett egg om gangen.
Bland hvetemel, bakepulver og valmuefrø i en bolle, og vend det inn i røren. Rør inn crème fraîche og sitronsaft.
Smør og strø en form på ca. 2 liter, og hell i røren. Stek kaken i nedre del av ovnen i ca. 50–60 minutter. Kontroller med en pinne.
Avkjøl. Rør sammen melis og sitron, og sprinkle over kaken. Pynt med finrevet sitronskall og ferske blåbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33932)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2018-05-31
Oppdatert dato:2018-05-31