Vegetargrateng inneholder
200 Kalorier,
24 g Karbo,
7 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Vegetargrateng har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vegetargrateng er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6714 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vegetargrateng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 200.01 | 567.16 | Kcal |
Protein | 6.86 | 19.45 | gram |
Karbohydrat | 24.45 | 69.33 | gram |
Kostfiber | 1.52 | 4.31 | gram |
Fett | 7.97 | 22.60 | gram |
Mettet fett | 4.07 | 11.54 | gram |
Salt | 0.28 | 0.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.06 | Kr 5.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 134 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok spaghettien noen minutter kortere tid enn angitt på pakken.
Bland tomatpuré og vann i en gryte. Rør sammen mel og smør og visp massen i tomatvannet når det koker. La tomatsausen koke under omrøring i 4-5 minutter. Smak til med salt og pepper og avkjøl sausen litt.
Rør i eggeplommene, en om gangen og ha spaghettien i sausen. Visp hvitene stive og vend dem forsiktig i.
Ha blandingen i en godt smurt ildfast form og stek gratengen på nederste rille i ovnen ved 180-185 C i 45-50 minutter. Ovnsdøren må ikke åpnes de første 30 minuttene. Serveres straks med revet ost og rørt smør til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6037)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift