Fotograf:Meny Ta en kjøttfri dag og lag denne wokretten. Lekker og lett grønnsakswok som kan serveres som den er, eller som tilbehør til kjøtt- og fiskretter.
Oppskriften inneholder 35 Kalorier, 2 g Karbo, 2 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Stek brokkoli, bønner, paprika, chili og løk i olje til brokkolien er mør, men fortsatt har en fast kjerne.
Smak til woken med salt og pepper. Du kan gjerne tilsette en woksaus i tillegg hvis du vil ha mer saus i retten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 32823)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Diett/allergi:
Veganer Innlagt dato:2017-01-07
Oppdatert dato:2017-01-07