Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Villand med mangosaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Villand med mangosaus



Villand med mangosaus inneholder 335 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 31 g Fett pr 100 gr
Villand med mangosaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Villand med mangosaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkvillender
1sssoya
2krmpepper

Mangosaus:

2stkmodne mango, ca 750 g
4ssandefett + smør
2feddhvitløk
1sskarri
1dlsherry, tørr
1tsbrunt sukker
3sssitronsaft
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Villand med mangosaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier334.703 754.75Kcal
Protein10.66119.59gram
Karbohydrat2.3726.59gram
Kostfiber0.262.92gram
Fett31.13349.22gram
Mettet fett8.98100.74gram
Alkohol0.27 %
Salt0.222.47gram
Pris på oppskriftenKr 13.47Kr 151.11Kroner
Hele oppskriften veier4 487 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta innmaten ut av fuglene, skyll og tørk godt. Skjær løs brystkjøttet. Kok skroget i buljong.

Skrell mangoen i skjær dem i tynne båter. Legg 12 båter til side. Kjør resten av fruktkjøttet til puré i en kjøkkenmaskin.

Skjær skinnet på fuglene i ruter med en kniv. Pensle kjøttet med soya. Krydre med pepper.

Stek fileten med skinnsiden ned i en stekepanne i ca 12-15 minutter. Snu filetene og stek dem ca 10 minutter. Pakk filetene inn i folie.

Hell fettet i en kjele. Tilsett presset hvitløk og karri under omrøring. Tilsett mangopuré, sherry, sukker og sjy fra filetene i aluminiumspakken.

Kok opp sausen. Smak til med salt og pepper.

Skjær brystene i fine skiver. Legg dem på varme tallerkener.

Fres mangobåtene lett i litt matfett. Fordel dem over kjøttet. Hell på litt av sausen og server resten ved siden av sammen med kokte eller stekte poteter og salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7998)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Lesere: 5922 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.
Denne retten har 78,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også And i appelsinsaus.And i appelsinsaus.
Denne retten har 257,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt andebryst.Stekt andebryst.
Denne retten har 77,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.