Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Viltsuppe oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Viltsuppe



Viltsuppe inneholder 72 Kalorier, 3 g Karbo, 6 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Viltsuppe har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Viltsuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2stkryper
4skive(r)skinke
1sssmør
2stk storgulrøtter
1stkpersillerot
1skive(r)sellerirot
1boks(er)aspargestopper
1,5literhønsebuljong
0,5helflaske(r)madeira
4sshvetemel
2sssmør
0,25tspepper
1dashsalt




Næringsdeklarasjon for Viltsuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier71.88416.38Kcal
Protein6.1535.63gram
Karbohydrat2.7615.99gram
Kostfiber0.533.07gram
Fett2.4013.90gram
Mettet fett0.995.73gram
Alkohol1.94 %
Salt0.603.48gram
Pris på oppskriftenKr 9.03Kr 52.31Kroner
Hele oppskriften veier3 476 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun de rensede og avtørkede rypene i smør sammen med de tynne skinkeskivene. Hell på kokende buljong. Den skal knapt dekke rypene. La fuglene stå og småkoke i ca 2 timer eller til de er møre.

Ta rypene opp og skjær løs bryststykket fra skroget. Man kan også skjære dem i tynne skiver med en gang. Legg brystskivene tett sammen i folie slik at de ikke tørker. Kok skrogene og det øvrige kjøttet til det er overkokt slik at det kan moses gjennom en sikt.

Vask og rens grønnsakene, skjær dem i skiver og brun dem i litt smør i pannen. Tilsett buljongen og kok alt i 1 time. Grønnsakene skal kunne moses gjennom en sikt.

Brun smør og mel til suppen. Ha i den avsilte rypekraften og grønnsakkraften. Rør i det mosede rypekjøttet og de mosede grønnsakene. Gi suppen et oppkok før den smakes til med salt og pepper.

Server suppen i porsjonstallerkener med noen hele rypeskiver i bunnen og aspargestopper oppå. Madeira eller sherry passer som drikke.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13390)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Lesere: 6838 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.