Fotograf:
Dansukker
Yoghurtbrød med sirup inneholder
214 Kalorier,
34 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Yoghurtbrød med sirup har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Yoghurtbrød med sirup er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4244 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Yoghurtbrød med sirup med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 214.41 | 2 704.25 | 135.21 | Kcal |
Protein | 6.71 | 84.63 | 4.23 | gram |
Karbohydrat | 34.36 | 433.37 | 21.67 | gram |
Kostfiber | 4.68 | 59.03 | 2.95 | gram |
Fett | 4.53 | 57.13 | 2.86 | gram |
Mettet fett | 1.36 | 17.15 | 0.86 | gram |
Salt | 1.05 | 13.26 | 0.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.66 | Kr 33.55 | Kr 1.68 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 261 totalt | 1 261 pr porsj | 63 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
skiver
Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle. Bland i sirup og surmelk, og rør deigen raskt sammen. Hell opp i en stor form, fyll den kun 2/3 full, og stek brødet midt i ovnen ved 175° i ca. 90 minutter. Dekk til med folie dersom brødet blir for mørkt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 2118969382)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-19
Oppdatert dato:2006-10-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift