Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
---|---|---|---|---|---|---|
Stekt gås fra Rogaland | 4.8 | 127.4 | 0.6 | 18.2 | 5.7 | |
Smaalensgås | 4.7 | 0 | ||||
Gås med fruktfyll | 4.7 | 117 | 4.3 | 14.5 | 4.5 | |
Mortensgås 1 | 4.4 | ![]() | 121.7 | 4.4 | 10.8 | 6 |
Mortensgås | 4.4 | 139.9 | 3.9 | 13.2 | 7.1 | |
Skåne-gås | 4 | 147.7 | 5.3 | 15.4 | 6.6 | |
Stekt gås med fruktfyll | 3.8 | 113 | 2.2 | 14.1 | 5.2 | |
Mortensgås 2 | 3.5 | 98.8 | 4.2 | 9.6 | 4.6 | |
Villgås i sidersaus | 3.5 | 157.6 | 8.6 | 15.2 | 6.9 | |
Fylt gås | 3.3 | 113.4 | 6.9 | 12.5 | 3.7 | |
Gås med urtefyll | 3 | 124.8 | 1.3 | 16.9 | 5.5 | |
Stekt gås med sjysaus og stekte poteter | 2.5 | ![]() | 0 | |||
Stekt gås | 2 | 131.2 | 3.4 | 14.9 | 6 | |
Bresert gås | 2 | 89.8 | 3.1 | 7.6 | 4.2 | |
Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.