Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
---|---|---|---|---|---|---|
Fasaner i fløtesaus | 4.8 | 157.5 | 0.4 | 16.9 | 9.8 | |
Fasan med epler | 4.8 | 165.4 | 5.7 | 15.1 | 9 | |
Fasanmousse | 4.5 | 262.3 | 1.7 | 10.9 | 23.5 | |
Fasan i appelsinsaus | 4.4 | 98.4 | 10.1 | 8.3 | 1.9 | |
Fasanbryst med sherrysjy og frityrstekte mandelpot | 3.9 | 103.8 | 6.6 | 4.9 | 4.8 | |
Stekt fasan | 3.8 | 162.3 | 1.2 | 10.1 | 11.8 | |
Farsert fasan Belle meunière | 3.5 | 168 | 7.3 | 15.8 | 8.2 | |
Stekt fasan med druer | 3 | 118.1 | 5.1 | 11.5 | 5.7 | |
Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki) | 3 | 123 | 4.8 | 10.5 | 6.1 | |
Jegerens fasanrett | 2.7 | 104.3 | 0.7 | 13.9 | 4.6 | |
Fasan med druer og nøtter | 2.3 | 165.8 | 6.9 | 12.2 | 9.3 | |
Røket fasantartar | 2 | 357.1 | 0.2 | 14.7 | 33 | |
Valloner-fasan | 2 | 170.8 | 1 | 13.3 | 12.4 | |
Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.