Gilde hotellskinke skivet



Bilde av Gilde hotellskinke skivet.

Kalorier og Næringsinnhold i Gilde hotellskinke skivet

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 546 kilojoule
Kcal 130.5 kalorier
Protein 19 gram
Karbo 2 gram
Sukker 0.4 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 5.1 gram
Mettet fett 1.7 gram


Fakta om Gilde hotellskinke skivet.

Gilde hotellskinke skivet. Finnes og i hel versjon

Innlagt dato
Oppdatert dato
27.09.2018
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Kjøttpålegg
Kilde til Næringsdata
Produsent
Gilde
Fotograf
Gildes Mediebank
Storkjøkken eller dagligvare
Kun storkjøkken
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
520
Spesielle egenskaper
Nøkkelhullvare
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker kokt skinke som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Quiche Lorraine (Fransk ost og skinke pai )5.1142,778,577,618,263,9
Calzone Italiano5185,76,329,2222,324,03
Brokkoligrateng med skinke4.488,894,657,363,654,81
Pizza med varianter av fyll3.5172,338,418,4914,484,21
Borsjtsj4.253,463,563,281,772,98
Spaghetti med fløtesaus, skinke og sopp4.9176,787,57,4718,995,41
Ost- og skinkepai4.1214,9212,112,1613,594,49
Pitapizza 14.5153,665,668,9816,035,58
Fylte duer5.2135,368,4810,993,610,9
Verdens beste blomkålsuppe4.254,513,572,842,263,16
Makaronigrateng 25241,328,4214,61265,68
Pizza, hjemmelaget3.4167,996,499,1316,863,67
Enkel pizza4.8172,757,516,6918,173,56
Ostefristelse4.6125,457,795,927,525,47
Stekt ris spesial4.6125,335,555,8112,325,46







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Gilde hotellskinke skivet med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.