Lerøy lutefisk porsjoner

Bilde av Lerøy lutefisk porsjoner.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Lerøy lutefisk porsjoner

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 221 kilojoule
Kcal 52.8 kalorier
Protein 10.9 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0.7 gram
Mettet fett 0.1 gram



Annonse




Fakta om Lerøy lutefisk porsjoner.

2 porsjoner lutefisk av ekte lofotskrei


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
08.12.2020
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fisk saltet lutet tørket
Kilde til Næringsdata
Produsent
Lerøy SeafoodLerøy Seafood
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1424





Noen anbefalte oppskrifter som bruker lutefisk som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Lutefisk4.283,762,2410,065,325,54
Lutefisk i stekeovn4.449,090,6910,7206,27
Lutefisk Larousse Gastronomique 20065.499,215,457,654,35,72
Lutefisk 22.8105,65,086,927,385,04
Tradisjonell lutefisk4.380,33,168,753,865,66
Lutefisk med grønne linser og sennepssaus4.575,331,998,225,74,69
Lutefisk i lefse 24.5105,152,376,5213,725,26
Lutefisk i mikroen4.549,580,710,8206,32
Lutefisk med bacon3.5134,5710,058,170,857,78
Lutefisk i lefse2.5140,826,587,1312,794,96
Lutefisk i lefse2.5140,826,587,1312,794,96
Lutefisk 3386,394,378,852,786,18
Stuet lutefisk394,275,718,572,15,42
Lutefiskpudding3133,866,4410,448,275,87
Lutefisk på Neiden-vis331,070,314,772,162,87


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lerøy lutefisk porsjoner med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.