Toro flytende buljong okse



Bilde av Toro flytende buljong okse.

Kalorier og Næringsinnhold i Toro flytende buljong okse

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 200 kilojoule
Kcal 50 kalorier
Protein 6.5 gram
Karbo 4.5 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 0.4 gram
Mettet fett gram


Fakta om Toro flytende buljong okse.

Rist flasken før bruk. Bruk 3-4 ss pr. liter væske eller tilsett etter smak.

Innlagt dato
Oppdatert dato
31.08.2012
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Buljong kraft
Kilde til Næringsdata
Produsent
Toro
Fotograf
Toros Mediebank
Karakter (Snitt)
4,67 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
5116
Spesielle egenskaper
Glutenfri
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Buljong som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kjøttkaker i brun saus4.591,355,437,772,813,8
Svinestek til søndag473,342,397,764,743,04
Hjortestek3.774,10,9214,481,9314,04
Biff Wellington - Innbakt oksefilet4.8113,725,437,316,98,61
Kokt røkt svinekam3.6144,9711,557,62,534,47
Bollefrikasse4.796,737,273,913,852,96
Svinestek i ovn4.3752,288,265,032,89
Mormors beste skinkestek3.673,8939,371,793,7
Klassisk lammestek4.697,34,988,014,776,5
Oksestek med grønnsaker4.278,492,858,144,445,48
Svenske kjøttboller4124,048,48,263,814,31
Gammelsteik fra Lofoten i Nordland5.1116,957,1311,421,668,98
Piroger med kjøttfyll4.6177,545,649,5721,493,69
Elggryte 35.459,861,325,855,257,48
Fersk suppe med sursøt saus4.664,361,848,492,666,57







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Toro flytende buljong okse med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.