Torsk, lettsaltet, kokt

Bilde av Torsk, lettsaltet, kokt.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Torsk, lettsaltet, kokt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 414 kilojoule
Kcal 98 kalorier
Protein 23.5 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0.4 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Fisk saltet lutet tørket
Kilde til Næringsdata
Knut Pettersen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
3265
Spesielle egenskaper
Rødliste art





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Torsk som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Fiskegrateng med makaroni3.2128,465,6811,567,616,3
Meksikansk fiskesuppe5.665,243,544,843,025,06
Svensk gul fiskesuppe5.669,333,566,511,715,96
Fiskemousse5166,6315,675,40,925,15
Kokt fisk4.140,750,558,9505,55
Nachos med torsk Narvik Grande5166,0111,4710,094,98,45
Fiskegrateng 24.6113,215,5911,843,836,64
Fiskesuppe til mange5.189,476,995,151,274,88
Ovnsbakt torsk med smørsaus og reker5.470,523,885,33,265,48
Kokt torsk med lever og rogn3.465,394,216,840,034,63
Asiatisk torskeform5.1124,514,997,8711,596,61
Persetorsk4.984,650,8914,554,619,21
Maki Sushi3.7117,190,696,4921,186,51
Skreimølje på tradisjonelt norsk vis4.386,565,1610,0306,42
Stekt torskefilet4.3104,371,1116,886,569,97


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Torsk, lettsaltet, kokt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.