Alfredos risotto inneholder
77 Kalorier,
10 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Alfredos risotto har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Alfredos risotto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Alfredos risotto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.54 | 337.08 | Kcal |
Protein | 4.82 | 21.23 | gram |
Karbohydrat | 10.07 | 44.35 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 3.30 | gram |
Fett | 1.30 | 5.73 | gram |
Mettet fett | 0.37 | 1.63 | gram |
Alkohol | 0.54 % | | | |
Salt | 0.58 | 2.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.06 | Kr 17.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 762 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask skjellene, fjern byssustrådene og damp under lokk til de åpner seg. Ta ut skjellmaten og ta vare på kraften. Fres bacon i fett i en stor panne, tilsett løk og surr til den er lys brun.
Ha i ris, vann, kraft og bland godt. Dekk med lokk og kok ved svak varme i 10 min.
Tilsett paprika, sitron og krydder og kok videre 5 min. Kok med skjell og vin noen minutter. Dryss over parmesan ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7717)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-19
Oppdatert dato:2003-04-19
Lesere:
3564 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift