Aloo Bonda inneholder
168 Kalorier,
27 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Aloo Bonda har beregnet å ha følgende allergener
Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Aloo Bonda er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8217 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Aloo Bonda!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 168.11 | 273.21 | Kcal |
Protein | 8.61 | 13.99 | gram |
Karbohydrat | 26.51 | 43.08 | gram |
Kostfiber | 4.68 | 7.61 | gram |
Fett | 2.03 | 3.30 | gram |
Mettet fett | 0.21 | 0.34 | gram |
Salt | 0.11 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.45 | Kr 8.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 650 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er indiske stekte vegetariske boller som brukes til forretter.
Varm 2 ss olje i en stekepanne eller wok. Ha i sennepsfrø. Varm til de begynner å knekke, ha så i spisskummen, grønn chili, salt, ingefær og hvitløk.
Stek noen sekunder å ha så i løk og gurkemeie. Når løken begynner å bli brun så har du i koriander, sitronsaft og poteter. Bland godt og ta av varmen. La blandingen kjølne og for den i små boller.
Lag en tykk deig av mel, salt, kajenne, natron og vann.
Varm så olje i en frityrgryte og når den er varm så dypper du først bollene i deigen og så steker du de i oljen. Vær forsiktig og snu de med jevne mellomrom. Ta de opp når de er gyldne brune.
Server med tamarind og grønn chutney
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14467)
Kategori:
Forrett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-06-22
Oppdatert dato:2003-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift