Asiatisk pannekake med fisk og vårløk



Asiatisk pannekake med fisk og vårløk oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Disse asiatiske pannekakene er inspirert av koreanske vårløkspannekaker. En knallbra oppskrift hvis du vil bli kvitt rester av gårsdagens fiskemiddag!

Oppskriften inneholder 105 Kalorier, 7 g Karbo, 9 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Asiatisk pannekake med fisk og vårløk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1331 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Pannekake

0,5dlgrovmalt sammalt hvete
0,5dlmaizena
0,25tssalt
0,25tsmalt pepper
1dlvann
2stkegg
1tschilipaste
5stkvårløk
200grrester av ferdigstekt fisk, skinn og benfri. Torsk, sei, laks, ørret. Det meste passer i denne retten.
1ssraps- eller solsikkeolje til steking

Saus

0,5dlsoyasaus
4ssriseddik
1tsSesamolje
1tsHonning

Topping

1tsSesamfrø
0,25stkfrisk rød chili
1sshakket frisk koriander




Kalorier og næringsinnhold i Asiatisk pannekake med fisk og vårløk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier104.63705.21352.61Kcal
Protein8.8459.5829.79gram
Karbohydrat7.1147.9223.96gram
Kostfiber0.573.841.92gram
Fett4.4129.7214.86gram
Mettet fett0.765.122.56gram
Salt1.7511.835.91gram
Pris på oppskriftenKr 9.37Kr 63.15Kr 31.58.-
Hele oppskriften veier674 totalt674 pr porsj337 pr stk gram
Energiprosent fra karbo27,18 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 personer

Ha mel, maizena, salt og pepper i en bolle og bland sammen. Tilsett vann, ett av eggene og chilipaste. Pisk sammen til en klumpfri røre.
Røren skal være ganske tynn.
Rens og skjær vårløk i ca 15 cm lange strimler.
Knekk det siste egget i en bolle, og pisk det sammen. Sett det til side.
Del den ferdigstekte fisken i mindre biter.
Ha oljen i en stekepanne på middels varme. Fordel vårløken i den varme pannen, og stek til den begynner å få litt farge.
Hell pannekakerøren over vårløken, og vend på stekepannen slik at røren fordeler seg i et jevnt lag.
Legg på biter av fisk på pannekaken og hell over det sammenpiskede egget. La pannekaken steke til den er gyllen på undersiden.
Snu pannekaken og stek den gyllen på den andre siden.

Pannekaken kan være litt vanskelig å snu.
Her er et triks:
La pannekaken først gli over på en stor tallerken. Hold deretter stekepannen opp ned over tallerkenen og flipp tallerkenen og stekepannen rundt.
Pisk sammen ingrediensene til sausen.
Server pannekaken med fiskesiden opp. Dryss sesamfrø, finhakket chili og koriander på toppen og server sausen ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 35605)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pannekaker
Innlagt dato:2020-12-31
Oppdatert dato:2020-12-31


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Asiatisk pannekake med fisk og vårløk.Asiatisk pannekake med fisk og vårløk.
Denne retten har 104,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.