Fotograf:Brodogkorn.no Disse asiatiske pannekakene er inspirert av koreanske vårløkspannekaker. En knallbra oppskrift hvis du vil bli kvitt rester av gårsdagens fiskemiddag!
Oppskriften inneholder 105 Kalorier, 7 g Karbo, 9 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ha mel, maizena, salt og pepper i en bolle og bland sammen. Tilsett vann, ett av eggene og chilipaste. Pisk sammen til en klumpfri røre. Røren skal være ganske tynn.
Rens og skjær vårløk i ca 15 cm lange strimler.
Knekk det siste egget i en bolle, og pisk det sammen. Sett det til side.
Del den ferdigstekte fisken i mindre biter.
Ha oljen i en stekepanne på middels varme. Fordel vårløken i den varme pannen, og stek til den begynner å få litt farge.
Hell pannekakerøren over vårløken, og vend på stekepannen slik at røren fordeler seg i et jevnt lag.
Legg på biter av fisk på pannekaken og hell over det sammenpiskede egget. La pannekaken steke til den er gyllen på undersiden.
Snu pannekaken og stek den gyllen på den andre siden.
Pannekaken kan være litt vanskelig å snu. Her er et triks: La pannekaken først gli over på en stor tallerken. Hold deretter stekepannen opp ned over tallerkenen og flipp tallerkenen og stekepannen rundt.
Pisk sammen ingrediensene til sausen.
Server pannekaken med fiskesiden opp. Dryss sesamfrø, finhakket chili og koriander på toppen og server sausen ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35605)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2020-12-31
Oppdatert dato:2020-12-31