Baguette glutenfri inneholder
159 Kalorier,
19 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Baguette glutenfri har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Baguette glutenfri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9962 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Baguette glutenfri med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 158.84 | 1 113.47 | 556.73 | Kcal |
Protein | 4.58 | 32.11 | 16.05 | gram |
Karbohydrat | 19.43 | 136.20 | 68.10 | gram |
Kostfiber | 2.06 | 14.44 | 7.22 | gram |
Fett | 6.52 | 45.71 | 22.85 | gram |
Mettet fett | 1.64 | 11.50 | 5.75 | gram |
Salt | 0.89 | 6.22 | 3.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.70 | Kr 32.95 | Kr 16.47 | .- |
Hele oppskriften veier | 701 totalt | 701 pr porsj | 351 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
Smul gjæren i bollen til food processoren. Varm melk eller vann og olje til fingervarmt, og hell det over gjæren. Rør gjæren til den er oppløst. Tilsett husk og la det svelle i 10 minutter.
Bland i karve, salt, cottage cheese, rømme og melblandingen. Start maskinen og la den gå 1-2 minutter. Resultatet skal bli omtrent som en tykk sukkerbrøddeig – ikke som en fast deig. Sett ekstra smak på deigen med å tilsette forskjellige urtekrydder, hvitløk eller gressløk hvis du ønsker.
Flytt deigen over i en sprøytepose. Lukk den store åpningen og trykk forsiktig ut til to like store lengder direkte på bakepapiret. Deigen kan også formes til med to melede skjeer.
Hev lengdene uten bakeduk i romtemperatir, 45-60 min.
Pensle forsiktig med vispet egg og strø på solsikkefrø og ost. Stek midt i ovnen ved 250 C i 12-14 minutter. La brødene avkjøles under bakeduk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5906)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift