Fotograf:Mari Svenningsen En syrlig grillsaus som passer ekstra godt til storfekjøtt. Kan også brukes som marinade til biff.
Oppskriften inneholder 96 Kalorier, 5 g Karbo, 1 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fres løk og hvitløk i litt av oljen til den er myk og begynner å bli gyllen. Tilsett resten av ingrediensene, kok opp og senk varmen. La sausen småkoke i ca. 20 minutter.
Ta sausen av varmen og kjør den med stavmikser eller i hurtigmikser til den er glatt.
Smak til med sukker, salt og pepper.
Pensle sausen på kjøttet mot slutten av grillingen for å unngå at det blir brent.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 17778)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Saus Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-05-19
Oppdatert dato:2022-02-09