Bestemors Eggekake inneholder
105 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Bestemors Eggekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bestemors Eggekake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4166 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bestemors Eggekake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.04 | 435.79 | Kcal |
Protein | 6.43 | 26.68 | gram |
Karbohydrat | 4.45 | 18.46 | gram |
Kostfiber | 1.15 | 4.77 | gram |
Fett | 6.58 | 27.30 | gram |
Mettet fett | 2.31 | 9.58 | gram |
Salt | 0.45 | 1.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.96 | Kr 20.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 660 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,94 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Still ovnen på 180 gr varme.
Varm opp olje i stor stekepanne, smør kantene godt. Stek baconterninger 2-3 minutter. Tilsett potetbitene og løk. La det frese til potetene er myke. Tilsett sopp. Rør ofte.
Pisk eggene med hakkede mynteblader i. Smak godt til med salt og pepper. Hell eggeblandingen over bacon, potet, løk og sopp i pannen. Dryss over revet ost.
Sett hele pannen midt i stekeovnen ca. 30 minutter, til eggestanden har «satt seg» og blitt gyllen.
Server godbiten med rørte tyttebær og grønn salat!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 23390)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-04
Oppdatert dato:2007-02-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift