Bittara hohi (Krydrete egg) inneholder
154 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Bittara hohi (Krydrete egg) har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bittara hohi (Krydrete egg) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3669 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bittara hohi (Krydrete egg)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 154.03 | 244.92 | Kcal |
Protein | 7.68 | 12.21 | gram |
Karbohydrat | 2.00 | 3.18 | gram |
Kostfiber | 1.63 | 2.59 | gram |
Fett | 12.45 | 19.80 | gram |
Mettet fett | 7.57 | 12.04 | gram |
Salt | 0.92 | 1.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.78 | Kr 7.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 954 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hardkok eggene, avkjøl dem helt i kaldt vann. Skjær løk og hvitløk i meget tynne skiver, skjær strimler av ingefær og chilli.
Ta skallet av eggene, tørk dem og prikk dem over det hele med en gaffel. Gni dem inn med gurkemeie og salt.
Varm opp oljen til den er middels varm og legg eggene i en trådkurv. Senk den i oljen og frityrstek til eggene er gylne. Ta dem opp og la dem renne godt av.
Rist koriander, spisskummen og fennikel i en middels stor kasserolle til de så vidt har fått fare, ha dem over i en krydderkvern og mal til fint pulver. Ha dem tilbake i gryten med kokosmelk, muskatblomme og kanelstang, di dem et oppkok og småkok 2 minutter.
Fres løk, hvitløk og ingefær til de er møre og har fått ordentlig farge. Tilsett kokosmelk og småkok ytterligere 5-6 minutter. Del eggene på langs og ha dem i sausen. Varm sakte opp 2-3 minutter. Ha alt på et serveringsfat og garner med mynte. Server med ris og en sterk sambol.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Prior
(Intern: 20207)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-09-17
Oppdatert dato:2005-09-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.