Blandaball (fiskeball) inneholder
123 Kalorier,
13 g Karbo,
9 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Blandaball (fiskeball) har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blandaball (fiskeball) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11806 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blandaball (fiskeball)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 122.95 | 657.01 | Kcal |
Protein | 9.15 | 48.90 | gram |
Karbohydrat | 13.20 | 70.54 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 7.64 | gram |
Fett | 3.41 | 18.22 | gram |
Mettet fett | 1.02 | 5.45 | gram |
Salt | 0.99 | 5.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.60 | Kr 24.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 138 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens fisken for alle ben.
Mal den opp for seg og mal poteter og løk sammen
Bland salt i fisken og rør inn potetmassen litt etter litt.
Arbeid så inn melet.
Form runde baller og legg flesk inni. Glatt til.
Legg de så i kokende lettsaltet vann og la de trekke til de er gjennomkokt på svak varme.
Server med potet, gulrot og evt kålrot. Også stekt flesk.
Evt server med suppe av kraften med grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3199)
Tilberedningstid:
120 min
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-01-05
Oppdatert dato:2003-01-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift