Fotograf:Synøve Dreyer Ingefær passer godt til fisk, særlig sei. I denne oppskriften marinerer vi sei i ingefær, sjalottløk og soyasaus, og serverer den med smørdampede rotgrønnsaker.
Oppskriften inneholder 111 Kalorier, 12 g Karbo, 7 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinade
Finhakk sjalottløk og riv ingefær.
Bland sammen alle ingrediensene til marianden i en skål, ha i fiskestykkene og la dem marinere i ca. 30 minutter.
Ta opp seistykkene og tørk dem med et tørkepapir.
Kok opp marinaden i en dyp stekepanne, ha i seistykkene og la dem trekke under lokk til de er ferdige, 7-8 minutter.
Grønnsaker
Skjær gulrot og persillerot i tynne strimler.
Ha vann, smør og salt i en kasserolle, og la grønnsakene dampe under lokk til de er så vidt møre, 3-4 minutter.
Server seien med rotgrønnsaker og kokt potet. Dryss gjerne litt finhakket persille over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 33278)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet Innlagt dato:2017-09-16
Oppdatert dato:2017-09-16