Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Jeg hadde ikke trodd at dette skulle være så godt, siden jeg mest er vant med stekt sei. Vi hadde fersk filet og friske urter. Og de svarte bønnene får du i innvandrerbutikker. Her i Kristiansand er vi så heldige å ha Vung Tau. Mvh Knut Oppskriften inneholder
197 Kalorier,
21 g Karbo,
12 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dampet sei med saltede svarte bønner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3269 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampet sei med saltede svarte bønner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 196.93 | 801.75 | Kcal |
Protein | 11.61 | 47.27 | gram |
Karbohydrat | 20.89 | 85.05 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 4.52 | gram |
Fett | 7.19 | 29.27 | gram |
Mettet fett | 1.21 | 4.93 | gram |
Salt | 0.92 | 3.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.63 | Kr 35.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 814 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Seifileten dampes i en dampgryte evt kokes forsiktig, 5 minutter eller til den er kokt gjennom.
Sett til side.
Varm opp en stekepanne med olivenolje og sesamolje i ca 1-2 minutter. Sett til sides.
Ha soyasaus og sukker i en bolle. Røres litt.
Legg fisken på en tallerken. Hell over den varme oliven/sesamoljen. Hell så på soyasaus og sukkerblandingen.
Sprinkle med frisk ingefær og snittet vårløk og kroiander. Ha og over saltede bønner som pynt. Ikke nødvendig.
Server med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31650)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Kina
Innlagt dato:2014-08-09
Oppdatert dato:2014-08-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift