Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
En ganske så enkel fiskebollerett. Vi kokte bollene i fiskekraft med terning. Brukte så kraften etterpå til å lage saus. Skikkelig standard norsk mat. Oppskriften inneholder
114 Kalorier,
10 g Karbo,
11 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelagde fiskeboller av sei er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9678 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjemmelagde fiskeboller av sei!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 113.55 | 247.65 | Kcal |
Protein | 10.77 | 23.49 | gram |
Karbohydrat | 9.56 | 20.85 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 1.29 | gram |
Fett | 3.45 | 7.52 | gram |
Mettet fett | 1.37 | 2.99 | gram |
Salt | 1.43 | 3.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.70 | Kr 10.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 872 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll og rens filetene.
Mal de med salt og potetmel 4 ganger i kvern.
Farsen spes med melk litt etter litt. Du kan evt koke en prøvebolle for å sjekke om det er nok spedd.
Kok opp vann med 1 ts salt pr liter. Eller kok i kraft.
Lag runde glatte boller med hendene og legg de forsiktig i vannet.
Bollene skal trekke ca 10 minutter og snues etter 5 minutter. Bruk hullsleiv.
Tas opp og la de renne godt av.
Server med hvit saus, poteter og grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3156)
Tilberedningstid:
20-30 min
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2015-01-31
Oppdatert dato:2015-01-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift