Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
En ganske så enkel fiskebollerett. Vi kokte bollene i fiskekraft med terning. Brukte så kraften etterpå til å lage saus. Skikkelig standard norsk mat. Oppskriften inneholder
107 Kalorier,
10 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelagde fiskeboller av sei er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjemmelagde fiskeboller av sei!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.33 | 234.08 | Kcal |
Protein | 9.97 | 21.74 | gram |
Karbohydrat | 9.56 | 20.85 | gram |
Kostfiber | 0.88 | 1.92 | gram |
Fett | 3.05 | 6.65 | gram |
Mettet fett | 1.35 | 2.94 | gram |
Salt | 1.43 | 3.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.70 | Kr 10.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 872 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Skyll og rens filetene.
Mal de med salt og potetmel 4 ganger i kvern.
Farsen spes med melk litt etter litt. Du kan evt koke en prøvebolle for å sjekke om det er nok spedd.
Kok opp vann med 1 ts salt pr liter. Eller kok i kraft.
Lag runde glatte boller med hendene og legg de forsiktig i vannet.
Bollene skal trekke ca 10 minutter og snues etter 5 minutter. Bruk hullsleiv.
Tas opp og la de renne godt av.
Server med hvit saus, poteter og grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3156)
Tilberedningstid:
20-30 min
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2015-01-31
Oppdatert dato:2015-01-31
Lesere:
8023 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift