Fotograf:
Astrid Hals
Seifilet med hakkede tomater, hvitløk og mais er en pastarett som faller i smak hos både liten og stor. Kjempeenkelt og raskt å lage. Oppskriften inneholder
126 Kalorier,
19 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta med sei og tomatsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta med sei og tomatsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.01 | 542.16 | Kcal |
Protein | 6.52 | 28.05 | gram |
Karbohydrat | 19.18 | 82.52 | gram |
Kostfiber | 1.84 | 7.92 | gram |
Fett | 2.17 | 9.34 | gram |
Mettet fett | 0.86 | 3.70 | gram |
Salt | 0.21 | 0.88 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.39 | Kr 14.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 721 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær seifilet i biter på ca. 2 cm.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Finhakk og surr løk og hvitløk i olje til den er blank. Tilsett tomatpure og la surre noen minutter.
Tilsett hermetiske tomater og vann. La det koke i ca. 5-10 minutter.
Ha i matfløte, sei og mais. La retten trekke i ca. 2-3 minutter til fisken er kokt. Smak til med salt og pepper.
Server med pasta og ha litt revet ost på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2903 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29423)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-13
Oppdatert dato:2013-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift