Fotograf:
Astrid Hals
Seifilet med hakkede tomater, hvitløk og mais er en pastarett som faller i smak hos både liten og stor. Kjempeenkelt og raskt å lage. Oppskriften inneholder
129 Kalorier,
19 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta med sei og tomatsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4366 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta med sei og tomatsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.83 | 554.29 | Kcal |
Protein | 6.87 | 29.56 | gram |
Karbohydrat | 19.18 | 82.52 | gram |
Kostfiber | 1.83 | 7.87 | gram |
Fett | 2.33 | 10.02 | gram |
Mettet fett | 0.90 | 3.87 | gram |
Salt | 0.20 | 0.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.39 | Kr 14.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 721 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær seifilet i biter på ca. 2 cm.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Finhakk og surr løk og hvitløk i olje til den er blank. Tilsett tomatpure og la surre noen minutter.
Tilsett hermetiske tomater og vann. La det koke i ca. 5-10 minutter.
Ha i matfløte, sei og mais. La retten trekke i ca. 2-3 minutter til fisken er kokt. Smak til med salt og pepper.
Server med pasta og ha litt revet ost på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29423)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-13
Oppdatert dato:2013-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift