Fotograf:
Knut Pettersen
Dampet sei med paprikasaus inneholder
71 Kalorier,
8 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Dampet sei med paprikasaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dampet sei med paprikasaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9637 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampet sei med paprikasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.19 | 569.70 | Kcal |
Protein | 4.80 | 38.41 | gram |
Karbohydrat | 7.82 | 62.58 | gram |
Kostfiber | 1.31 | 10.48 | gram |
Fett | 2.01 | 16.09 | gram |
Mettet fett | 0.89 | 7.12 | gram |
Salt | 0.65 | 5.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.19 | Kr 25.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 201 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær seifileten i serveringsstykker. Kok opp vann med salt. Legg fisken i og la stykkene trekke ca. 10 minutter.
Rens løk og paprika, skjær i terninger. Surres i smør til løken er blank. Hell på buljong/kraft og smak til med salt og pepper. Rør ut maisenna i fløten og jevn sausen med dette. La den koke opp igjen og tilsett timian og gressløk.
Serveres med kokte grønnsaker, ris eller poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 3422)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-05-04
Oppdatert dato:2014-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift