| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 103.51 | 379.36 | Kcal |
| Protein | 7.97 | 29.21 | gram |
| Karbohydrat | 7.41 | 27.16 | gram |
| Kostfiber | 1.24 | 4.54 | gram |
| Fett | 4.39 | 16.09 | gram |
| Mettet fett | 0.64 | 2.35 | gram |
| Salt | 0.28 | 1.03 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 4.40 | Kr 16.13 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 100 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 28,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Sei i tomatkarri.
Sei med persillesaus.
Pasta med sei og tomatsaus.
Dampet sei med saltede svarte bønner.
Dampede fiskekaker med røykt makrell og peanø.
Dampet sei med tomat- og olivensalsa.
Dampet sei med paprikasaus.
Sei marinert i ingefær med smørdampede rotgrø.
Hjemmelagde fiskeboller av sei.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.