Blodlapper inneholder
135 Kalorier,
12 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Blodlapper har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blodlapper er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4560 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blodlapper!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 134.96 | 3 089.37 | Kcal |
Protein | 9.88 | 226.16 | gram |
Karbohydrat | 12.47 | 285.45 | gram |
Kostfiber | 3.43 | 78.52 | gram |
Fett | 4.30 | 98.43 | gram |
Mettet fett | 0.83 | 19.00 | gram |
Salt | 1.04 | 23.89 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.53 | Kr 80.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 289 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sil blodet og bland det med vann. Tilsett rugmelet under kraftig visping. Skrell og hakk løken. Fres den i litt av fettet og bland den i røren. Smelt resten av fettet og bland det i. Tilsett sirup, salt og krydder. Stek en prøve av røren i ikke for varm stekepanne og smak til.
Smelt fett i en stekepanne eller et plettjern. Legg i 1 ss røre til hver lapp og stek dem på begge sider på svak varme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11061)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift