Fotograf:Dansukker
Boller til suppe inneholder 199 Kalorier, 28 g Karbo, 8 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Boller til suppe har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Smuldre gjæren i en bolle. Tilsett melk, olje, salt og sukker og rør til gjæren har løst seg opp. Tilsett egget.
2. Arbeid inn melet, litt om gangen til deigen slipper bollen. Dekk til og la heve i 30–45 minutter.
3. Skrell og hakk løken til fyllet. Løken og hvitløken stekes i margarinen i en stekepanne til det er mykt. Bland i spinaten. Avkjøles.
4. Strø mel på bordet, ta opp deigen og kna den smidig. Kjevle ut en leiv på 35 x 50 cm. Spre løk/spinat-fyllet utover. Strø over osten. Rull sammen.
5. Skjær i 3–4 cm brede biter og sett dem i former. Dekk til og la heve i ca 40 minutter.
6. Stekes nederst i ovnen på 225 ° i ca 15 minutter. Avkjøles på rist. Serveres nystekte til for eksempel "Aigo-boulido".
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 26288)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Gjærbakst Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-08-20
Oppdatert dato:2020-05-19