Fotograf:
Mat.no
Sammensatte vaniljeboller inneholder
237 Kalorier,
32 g Karbo,
6 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Sammensatte vaniljeboller har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sammensatte vaniljeboller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sammensatte vaniljeboller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 237.40 | 3 801.68 | 190.08 | Kcal |
Protein | 6.29 | 100.73 | 5.04 | gram |
Karbohydrat | 32.24 | 516.28 | 25.81 | gram |
Kostfiber | 1.41 | 22.58 | 1.13 | gram |
Fett | 8.94 | 143.16 | 7.16 | gram |
Mettet fett | 5.19 | 83.11 | 4.16 | gram |
Salt | 0.27 | 4.34 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.79 | Kr 44.68 | Kr 2.23 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 601 totalt | 1 601 pr porsj | 80 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
boller
I stekeovn: 200 grader C 15- 20 minutter.
Smuldre gjæren i bakebollen og rør den ut i litt av den lunkne melken.Smelt smøret og bland det med resten av melken.
Bland den lunkne melkeblandingen med gjæroppløsningen. Tilsett sukker, sitronskall og vispede egg.Sikt i mel og bakepulver og bland alt til en smidig deig. Dekk den godt til og la den heve til dobbel størrelse.
Elt deigen lett, og trill ut glatte boller. Lag en fordypning i dem og fyll med vaniljekrem. Klem deigen sammen rundt kremen og legg bollene med skjøten ned på papirkledd stekeplate. Etterhev bollene 15 minutter og pensle dem med smeltet smør. Stek bollene. Dryss på melis før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 293)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-19
Oppdatert dato:2013-05-19
Lesere:
10210 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift